06-23028364 anouk@amennema.nl

 

De werkwijze is dat er geen vaste werkwijze is. Wij kijken samen naar wat er op dat moment aandacht vraagt. Zonder het te interpreteren, analyseren of oplossingen aan te dragen. Juist door te gaan ervaren en te voelen kom je weer bij je eigen essentie. Je perceptie verschuift en je voelt dat je leeft.

Gemiddeld duurt een coachtraject zes tot acht gesprekken. Soms kun je na enkele gesprekken al met nieuwe inspiratie je pad vervolgen en soms is er wat meer nodig. De weg wijst ons vanzelf.

We werken in ieder geval negen maanden samen. Voor duurzame veranderingen in leven en werken bestaat geen snelle oplossing, dit gebeurt in een natuurlijk ritme. Tijdens het traject hebben wij op verschillende manier contact. Zo houd jij jezelf in beweging.

Met de stroom mee
Wat levert onze samenwerking jou op:

  • Je krijgt helderheid in waar je staat in jouw leven, waar je naar verlangt én hoe je daar werk van maakt. Je gaat meer vrijheid en dagelijks plezier ervaren;
  • Je weet hoe je wilt leven en werken. Vanuit je intuitie ga je krachtige keuzes maken, op jouw manier;
  • Je voelt je krachtiger van binnen;
  • Meer ruimte en aandacht voor jezelf en hiermee ook voor je omgeving;
  • Je gaat doen wat jij belangrijk vindt. Je ziet weer mogelijkheden en je hebt het lef om actie te ondernemen;
  • Je pakt je leiderschap terug. Je vertrouwt op je eigen wijsheid en voelt de energie van je eigen beweging;
  • Jij bent trouw aan jezelf, aan wat jij wilt, aan jouw eigenheid;
  • Je hebt weer plezier in wat je doet! Vanuit wie jij bent, met al jouw kwaliteiten en talenten. Jouw unieke jij. Je hebt jezelf aan alle kanten wakker gemaakt en gaat leven en werken op jouw manier. Met de stroom mee.

Voor teams is mijn werkwijze in de kern hetzelfde. Ik ga uit van de kracht van elk individu. En team groeit automatisch als de teamleden groeien. De teamleden gaan vanuit oprechte motivatie hun rol professioneel vervullen en in vrijheid en met plezier samenwerken.

Verlangen, plezier, eigenheid en ruimte zijn de kernwoorden in mijn coaching voor zowel individuen als teams.

“Vertel me en ik vergeet, toon me en ik onthoud, laat me het doen en ik weet het.

Confucius

Pin It on Pinterest

Share This