06-23028364 anouk@amennema.nl

Anita Baardse

It’s all in the mind! Soms kunnen we het onszelf ongelooflijk moeilijk maken. Anouk is een mooie, intelligente vrouw die je rustig mee op pad neemt én gelijk de diepte in gaat. Na één coaching sessie voelde ik al verandering en durfde gelijk op mijn kwaliteiten te vertrouwen.

 

Sandra van Leeuwen

Anouk heb ik leren kennen als een enthousiaste en spontane coach. Er was al snel een open communicatie en haar betrokkenheid was groot. Ze maakte een precieze analyse van de situatie en gaf op een opbouwende en constructieve manier feedback. Ze beschikt over veel kennis van groepsdynamica en leidinggeven. Ze vertelde over eigen ervaringen, waardoor ze toegankelijk en herkenbaar was. Anouk was er op momenten dat ik het prettig vond, maar nam ook afstand om mijn eigen leerpad te kunnen doorlopen.

 

Marjon Smit

Kernwoorden: resultaatgericht, toegankelijk, nieuwsgierig, organisatiesensitief, gevoel voor proces, mens en sales.

Anouk heb ik ervaren als een professionele, stimulerende, motiverende en daadkrachtige persoonlijkheid. Anouk’s inhoudelijke kennis en ervaring met grootzakelijke klanten maakt dat zij haar collega’s kan inspireren en stimuleren vol voor de klant te gaan. Haar beleidsmatige insteek is zeer waardevol in een onderneming die wil groeien in customer experience.

De tijd dat ik met haar heb gewerkt was er een van veel veranderingen en transitie. Samen hebben wij de transitie succesvol begeleid. Anouk loopt warm voor uitdagingen en kan mensen bij elkaar brengen. Zij kijkt kritisch naar de organisatie en durft moeilijke vragen te stellen. Ze denkt mee en denkt vooral een stap verder. Ze is creatief in haar handelen en gedachten en heeft een proactieve bijdrage aan teamvorming.
Ze heeft oog voor sfeer en goede onderlinge verhoudingen. Haar enthousiasme en resultaatgerichtheid is een aanwinst voor elk team.

 

 

Monique Franken

Anouk is een leidinggevende die altijd op zoek is naar een ieders kwaliteiten en interesses. Naast focus op team en individueel resultaat heb ik Anouk ook ervaren als een betrokken leidinggevende. Ze heeft aandacht voor de persoon en als het nodig blijkt is zo ook zeer bereid hulp aan te bieden op dit vlak.

Zij heeft mij enorm geholpen met ontdekken waar mijn kwaliteiten liggen en laten inzien dat buiten mijn comfortzone de grootste kansen liggen.

 

Koen Hofman

Anouk wil ik vanuit twee invalshoeken typeren:
als mens: heel betrouwbaar, open, goedlachs, sportief, mensen-mens, geïnteresseerd in de ander, stabiel, niet passief afwachtend maar juist het type dat pro-actief is. Kan makkelijk mensen met elkaar verbinden. Echte doorzetter.
als collega: durft verantwoordelijkheid te dragen, meedenkend, betrokken, verder kijkend dan alleen haar directe werk, heeft een mening maar staat ook zeker open voor een andere visie, oplossingsgericht. Schoolt zich voortdurend bij. Kortom: een collega waarvan je hoopt, dat ze altijd je collega blijft.

 

Pin It on Pinterest

Share This