06-23028364 anouk@amennema.nl

Anouk in het kort

Creatieve geest. Intuïtief. Kritische meedenker. Oprecht, luisteraar, rake vragensteller. Avontuurlijk. Wereldverbeteraar. Visonair. Kijkt naar het grote geheel. Sprankelend. Ontvankelijk. Onderzoekend. Gedreven. Inspirerend. Stimulerend. Dienstbaar. Open mind, open heart. Verbinder. Met beide benen op de grond.

 

Wie ben ik

Het dagelijkse leven geeft talloze mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Ont-wikkelen betekent voor mij alle wikkels die ik om heen heb gelegd los te laten. Aangeleerd gedrag, overtuigingen en patronen. Met vallen en opstaan ga ik door mijn eigen cirkel van het leven. Dat is som best spannend, want het betekent ook loslaten van alle schijnbare zekerheden. Kleur bekennen en mijn eigen waarheid durven zien. Het is een cyslisch proces met op- en neerwaartse bewegingen. Het voelt weleens als een achtbaan. Maar de beloning is groot. Zo ontwikkel ik mijzelf en zo coach ik jou in jouw proces van vallen en opstaan. Ik zorg voor een plek waar je veilig kunt ervaren en leren.

Mijn eigen-wijsheid en ervaringen geef ik met hart en ziel door aan diegene die ook de reis naar binnen willen maken. Ik breng jou in beweging vanuit mijn intuïtie, scherpe observaties en mijn eigen ervaringen in mijn groeiproces. Bestaand uit jarenlange ervaring op gebied van leidinggeven, als coach en als mens. In mijn manier van werken kies ik bewust voor persoonlijk contact met jou omdat ik uit ervaring weet dat daar de magic happens. In het contact zit de energie, ontstaat de creatie. Geen oppervlakkige gesprekken, maar een echt gesprek. Wat wordt er gezegd, en vooral wat wordt er niet gezegd. Voorbij de gesproken woorden. Horen, zien, voelen en ervaren wat anders vaak verborgen blijft. Diepgaand, praktisch en met beide benen op de grond.

Mijn leven:
Ik woon met mijn man Alexander en onze zoon Jasper
Onze zoon brengt veel reuring en plezier in huis, een inspirator en spiegel
Huismus
Schaatsen, rennen, wandelen en yoga houden mij in mijn lijf
Ben mij bewust van de kleine magische momentjes
Ik geniet van mijn leven en alle hobbels die daarbij horen
Een lekkere maaltijd met een goed gesprek vind ik heel waardevol
Ben dol op kamperen in de natuur
Van de wind en de motregen in mijn gezicht
En van chocola ….

Samen

Ieder mens draagt bij vanuit zijn kwaliteiten en talenten. Om jou zo goed mogelijk te ondersteunen, werk ik samen met andere professionals, net zoals jij dat bent.

Ik geloof in de kracht van samen, in de kracht van de verschillen, in een lerende organisatie. Zo werk ik en zo groei ik. Als coach en als mens. Samen met mijn collega’s experimenteer ik met nieuwe ideeën, met het niet-weten. Wij kijken samen en reflecteren. Wij zijn veel meer dan de som der delen.  Samen met mijn collega’s ondersteun ik mensen en teams om te groeien en te bloeien.

Pin It on Pinterest

Share This