06-23028364 anouk@amennema.nl

Familie opstelling in Aalsmeer bij Amennema

Een familieopstelling bij Amennema in Aalsmeer laat je bewust kennismaken met inzichten en gevoelens die centraal staan in de plek van jouw bestaan. Anders dan de naam misschien doet vermoeden, geven opstellingen ook inzichten in jouw persoonlijke ontwikkeling en waarom je steeds tegen blokkades of patronen aan blijft lopen waarvoor je geen duidelijke aanwijzingen hebt. De familieopstellingen bij Amennema in Aalsmeer geven je een helder beeld van de problemen die je ondervindt.

Hierdoor krijg je ruimte om jezelf te ontwikkelen en kun je keuzes maken die passen bij jou als persoon. Aan de hand van een opstelling maak je een bewuste reis naar het innerlijke van jouw zijn. Hierdoor kun je beter bepalen waar onzekerheden of terugkerende patronen in je leven vandaan komen, en kun je de kracht ontdekken om het anders te doen. Daarnaast geeft een familieopstelling bij Amennema in Aalsmeer antwoord op de onderliggende vragen welke onbewust te maken hebben met het patroon waarin je vastloopt.

Hierdoor durf je als persoon weer te vertrouwen op je eigen intuïtie en gevoel waardoor je heldere beslissingen kunt maken die jouw leven positief beïnvloeden. Wil je jezelf ontdekken en wil je ruimte creëren voor rust en kracht? Neem dan vrijblijvend contact op met Amennema voor een familieopstelling in Aalsmeer.

Een familieopstelling in Aalsmeer. Hoe gaat dat in zijn werk?

In onze huidige maatschappij voelen wij niet altijd voldoende ruimte om te kunnen vertrouwen op onze eigen keuzes en bewustzijn. We worden geleefd door de hoge werkdruk die onze baan met zich meebrengt, willen sociale contacten onderhouden en dienen zorg te dragen voor ons gezin. Wij zijn niet meer gewend om te vertrouwen op ons gevoel en ervaren hierdoor onbewust terugkerende blokkades en belemmeringen.

Een familieopstelling geeft een helder antwoord op onze vragen over ons leven. Zij laat je naar binnen keren en de kern van je blokkade zien. Wil je weer leren vertrouwen op je gevoel en de rust ervaren zodat je weer bewuste keuzes in je leven kunt maken, dan leert een familieopstelling  je weer leven en werken vanuit je gevoel waardoor jij persoonlijk leiderschap gaat ervaren en al je kwaliteiten en talenten effectief gaat inzetten.

Daarnaast wordt jij je bewust van de terugkerende patronen in je leven zodat je ze niet alleen herkent maar ook kunt omarmen. Op deze manier vind je rust en ruimte in jezelf. Je durft te vertrouwen op jouw talenten en kwaliteiten. Heb jij het gevoel dat je meer uit je leven kunt halen als je meer durft te vertrouwen op je eigen kracht en je jouw belemmerende patronen doorbreekt, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een familieopstelling bij Amennema in Aalsmeer.

Pin It on Pinterest

Share This