06-23028364 anouk@amennema.nl

Coaching op de werkvloer bij Amennema in Aalsmeer

Ben jij als werknemer of leidinggevende op zoek naar een effectieve coaching op de werkvloer? Amennema in Aalsmeer helpt je daar graag bij. Onze werkomgeving verleidt ons om druk te zijn en geen aandacht te besteden aan onze innerlijke groei. Dit is niet alleen te wijten aan de organisatie, maar ook door de ruimte die wij in onszelf voelen en de dynamiek in het team.

Als mens wil je een bijdrage kunnen leveren aan het succes van de onderneming en aan je eigen persoonlijke groei. Als leidinggevende ondersteun je de mensen in je team en jouw omgeving. Je geeft hen ruimte en prikkels om te groeien zodat ze bij kunnen dragen vanuit hun eigen talenten. Het is niet altijd vanzelfsprekend dat innerlijke groei tot uiting komt. Soms zit je als leidinggevende vast in een patroon en ben je niet meer in staat om doelstellingen inzichtelijk te maken en het team te betrekken.

Wil je niets liever dan met een tevreden gevoel huiswaarts keren na een dag werken en wil je voldoening kunnen halen in het aansturen van jouw team en daarmee iets kunnen betekenen voor de mensen, dan is coaching op de werkvloer bij Amennema in Aalsmeer precies wat je nodig hebt. Samen met jou zoeken we naar ingangen waarbij jij jouw kwaliteiten en talenten optimaal kunt inzetten op de werkvloer. Dit resulteert niet alleen in een betere samenwerking met jouw team maar geeft je ook de mogelijkheid om jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen. Door je handvatten aan te reiken en je bewust te maken van jouw communicatie en houding, groei je in jouw persoonlijke leiderschap.

Coaching op de werkvloer voor leidinggevenden in Aalsmeer

Als je binnen een organisatie leidinggevende bent, wil je natuurlijk niets liever dan dat jij en jouw team in flow kunnen samenwerken.Toch kun je op het vlak van leidinggeven blokkades ervaren die impact hebben op de sfeer en de effectiviteit in het team. Je beperkt zowel jezelf als het team in de kracht die jullie samen kunnen hebben.

Door middel van coaching op de werkvloer in Aalsmeer wordt je je bewust van jouw stijl van leidinggeven en je communicatieve vaardigheden. Je krijgt zicht op het effect van jouw stijl en communicatie op het team. Op deze manier kunnen eventuele blinde vlekken anders worden benaderd zodat er zichtbaar resultaten kunnen worden geboekt. Hierdoor kun je niet alleen jouw persoonlijke leiderschap ontwikkelen maar zorg je er ook voor dat het team kan groeien onder jouw supervisie.

Door het onder ogen zien van jouw belemmeringen en doordat je deze durft te benaderen vanuit een andere invalshoek, kun je jouw kwaliteiten en talenten als leidinggevende weer opnieuw ontdekken en inzetten. Wil je weten wat coaching op de werkvloer kan betekenen voor jou? Neem dan vrijblijvend contact op met Amennema in Aalsmeer.

Pin It on Pinterest

Share This