06-23028364 anouk@amennema.nl

“Elke lange reis begint met een eerste stap

Alle aandacht voor jouw groei. 1 op 1 in gesprek over jouw persoonlijk of professioneel ontwikkelthema. Bijvoorbeeld hoe vind ik mijn balans, hoe verbind ik mijn denken voelen en handelen, hoe kan ik mijn eigen koers gaan varen, hoe kan ik meer invloed uitoefenen, wie wil ik zijn als leidinggevende, hoe krijg ik mijn team in beweging ….

Met de 1 op 1 coaching ga je op zoek naar de antwoorden in jezelf.

Kies voor:

 • Individuele coaching
 • Coaching voor leidinggevende
 • Inzicht & Inspiratieprofiel
 • Familieopstelling

Individuele coaching

Jij geniet van het leven en van je werk. En toch zijn er van die momenten dat je vastloopt. Je energie lekt weg. Je bent hard aan het werk, maar voor wie eigenlijk? Je merkt dat je druk bent met lijstjes, je gezin, je werk. En dat voelt niet fijn. Waar is jouw verlangen, jouw plezier? Waar is jouw ruimte voor jezelf? Als het leven een cirkel is, waar sta jij dan in jouw cirkel?

Je wilt je weer enthousiast voelen en echt genieten van wat je doet. Plezier, vrijheid, ruimte en aandacht voor jezelf. Meer inspiratie en creativiteit in je werk. Harder werken is de oplossing niet. Je beseft dat je het anders wilt.

Of je vraag nu gaat over je loopbaan of een ander thema in jouw leven, vaak raken wij in de coaching de diverse aspecten van het leven. Vitaliteit, relatie, gezin, hobby’s. Het gaat erom dat je op alle fronten goed in je vel zit en het leven leidt zoals jij dit wilt. Zodat je met goede energie in het leven staat en aan het werk kunt zijn.

In een serie coachingsgesprekken kijk je naar wat je wilt en welke beweging nodig is in jouw leven of loopbaan.  Ik sta naast je om je te laten ervaren dat je op een andere manier naar je leven en je werk kunt kijken. Bewust te worden van je eigen kwaliteiten en talenten, hoe die vóór je kunnen werken. Geduldiger te zijn. Meer vertrouwen te krijgen in jezelf en je leven en je werk zo vorm te geven dat het bij je past. Ik daag je ook uit. Om een sprong in het diepe te wagen. Op avontuur te gaan. Nieuwe dingen uit te proberen. Anders naar je leven te kijken, te leven en werken vanuit jouw natuur. Verlangen, plezier, eigenheid en ruimte zijn kernwoorden in de coaching.

De kracht van mijn coaching is dat ik beweeg tussen gedrag en diepgewortelde patronen. Tussen de zon -en schaduwkanten van je talenten en kwaliteiten. In onze gesprekken werk ik met modellen en oefeningen om je bewust te laten worden van je patronen en de drijfveren eronder. Het wordt diepgaand, maar heel praktisch en down to earth.

Je staat op een punt in de cirkel van jouw leven. Je kunt alle kanten uit. Jij:
Bent bereid je in te zetten voor jouw persoonlijke groei. Met alle twijfels en onzekerheden die daarbij horen
Durft hardop te twijfelen en bent niet bang voor scherpe vragen
Staat nieuwsgierig in het leven
Wilt jezelf ontwikkelen en nieuw gedrag bijleren
Wilt in actie komen
Bent bereid tijd, energie, geld en aandacht te investeren in jezelf

…. Wilt verdieping en inspiratie en gaat voor echte transformatie. Je bent klaar voor de volgende stap. Je snapt dat dat niet zo even snel gebeurt en dat dat niet volgens een vast stappenplan verloopt.

Coaching voor leidinggevende

Wil jij als leidinggevende ruimte en aandacht voor jouw eigen ontwikkeling? Wil jij jouw kwaliteiten en talenten verbinden in je rol als leidinggevende? Zodat jij je na een dag werken energiek voelt en het gevoel hebt dat je van betekenis hebt kunnen zijn. In de individuele coaching werk ik met jou als leidinggevende on the job. Dat betekent dat jij in de praktijk, zelf en samen met je team, gaat experimenteren met jouw persoonlijk leiderschap. Je gaat jezelf laten zien en gaat mensen echt raken. Je gaat jezelf als leider goed kennen. Je gaat op zoek naar je oprechte motivatie en van daaruit leidinggeven. Je zult verbaast staan van het effect op jezelf en je team.

Het effect wordt en-en. Als jij goed geworteld bent en tot bloei komt, kun je iets betekenen voor jouw team. Zij kunnen zich dan ook vol vertrouwen op hun eigen tempo ontwikkelen. Iedereen werkt vanuit vertrouwen, met meer gemak en plezier samen. Jij draagt Inside out bij aan de bedoeling van de organisatie, en dat voelt je team en dat voelt de klant.

In mijn aanpak maak ik gebruik van ervaringsgericht leren. Experimenteren met nieuw gedrag en een succesvolle ervaring opdoen is een essentieel onderdeel van het leerproces. Ik kijk naar wat er zich voordoet in het hier & nu en maak de koppeling met jouw dagelijkse praktijk. Voor zowel jou als leidinggevende, als voor het team. Stapje voor stapje worden de resultaten zichtbaar merkbaar en voelbaar. Samenwerken wordt leuker en effectiever als je de tijd neemt om stil te staan.

Met jarenlange ervaring als manager in de corporate wereld, heb ik gezien en gevoeld wat er in organisaties speelt: Veranderen, verbinden, draagvlak krijgen en houden en continu schakelen tussen managen, ontwikkelen en uitvoeren. In mijn support zet ik deze ervaring in om teams en individuen te inspireren. Ik stimuleer hun om op een natuurlijke manier, via de ontmoeting met zichzelf, de ontmoeting met de anderen aan te gaan.

Inzicht & Inspiratieprofiel

Wie ben ik en hoe geef ik mijn leven en werk vorm op de wijze die bij mij past?

Het Inzicht & Inspiratie profiel spiegelt jouw unieke natuurlijke potentieel. Het geeft je inzicht in wie jij in essentie bent en helpt je om bewust te worden van je kwaliteiten en talenten. Jezelf te zien als grootste inspiratiebron.

Op basis van het profiel krijg je een verdiepend persoonlijk coachgesprek. In het gesprek ga je naar binnen. Naar je eigen essentie. Wat zijn je talenten en kwaliteiten, waar gaat jouw ontwikkeling nu over, wat zijn je belemmerende en stimulerende patronen? Je wordt je bewust van je eigen kracht en bent in staat om jezelf te inspireren van hieruit te leven en te werken.

Het Inzicht & Inspiratieprofiel wordt ingezet tijdens de coaching. Het ondersteunt in bewustwording, keuzes maken en stappen zetten. Je kunt het profiel met bijbehorend gesprek ook afzonderlijk van een coachingstraject afnemen.

“Ga op zoek naar wat er diep in je besloten ligt en ga van daaruit groeien”

Familieopstelling

Met een familie opstelling bekijk je je persoonlijke vraag vanuit de dynamiek van je familiesysteem.

Vanuit voelen en ervaren krijg je inzichten. Met een opstelling wordt je je bewust van je eigen plek en ga je staan voor je eigen leiderschap. In jouw persoonlijke ontwikkeling helpt de opstelling om op een mooie krachtige manier snel tot de kern van je vraag te komen.

In een opstelling ga je voelen. Je gaat voelen wat er leeft in het hier-en-nu, er ontstaat een diep doorleefd begrip. Zo kunnen innerlijk vastgezette overtuigingen gaan verschuiven. Door je systeem van herkomst op te stellen breng je onbewuste blokkades en patronen aan het licht. Je gaat verbanden zien en voelen. Daarnaast krijg je een andere kijk op de loyaliteit naar je ouders en voorouders. Waardoor je echt los kunt laten. En er ruimte komt. Ruimte om keuzes te maken die bij jou passen. In de diepere ontspanning van een opstelling ga je voelen wat je te doen staat.

De opstelling biedt jou:
– Her- en erkennen van steeds terugkerende patronen/thema’s in je leven
– Voelen van je innerlijke kracht, je eigen leiderschap
– Werken en leven vanuit intuïtie en bewustzijn
– Keuzes maken vanuit je gevoel, concreet en haalbaar
– Inzicht in je blokkades en je kwaliteit die eronder zit te voelen
– Leven met de wind in de rug in plaats van tegen de wind in

Wil je op zoek naar jouw oprechte motivatie in je werk en leven? Je echte verlangen ontdekken en van daaruit bewegen. Je zult verbaasd zijn van het enorme effect.

Contact en investering
Ik gebruik familieopstellingen tijdens individuele coaching of in een losse sessie. Ik neem 1,5 uur de tijd voor een opstelling, dat is inclusief het bijbehorende voorgesprek. Bel of mail voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wat levert het je op

 1. Je krijgt helderheid in waar je staat in jouw leven, waar je naar verlangt én hoe je daar werk van maakt. Je gaat meer vrijheid en dagelijks plezier ervaren;
 2. Je weet hoe je wilt leven en werken. Vanuit je intuitie ga je krachtige keuzes maken, op jouw manier;
 3. Je voelt je krachtiger van binnen;
 4. Meer ruimte en aandacht voor jezelf en hiermee ook voor je omgeving;
 5. Je gaat doen wat jij belangrijk vindt. Je ziet weer mogelijkheden en je hebt het lef om actie te ondernemen;
 6. Je pakt je leiderschap terug. Je vertrouwt op je eigen wijsheid en voelt de energie van je eigen beweging;
 7. Jij bent trouw aan jezelf, aan wat jij wilt, aan jouw eigenheid;
 8. Je hebt weer plezier in wat je doet! Vanuit wie jij bent, met al jouw kwaliteiten en talenten. Jouw unieke jij. Je hebt jezelf aan alle kanten wakker gemaakt en durft stappen te zetten om echt werk te maken van hoe je wilt leven en werken.

Ik schroom niet om de verdieping op te zoeken in mijn streven naar kwaliteit. Daarbij vind ik de klik tussen jou en mij belangrijk.

Zin om te verkennen of wij samen op avontuur gaan?

knop email

Pin It on Pinterest

Share This