06-23028364 anouk@amennema.nl

Inzicht & Inspiratieprofiel

Wie ben ik en hoe geef ik mijn leven en werk vorm op de wijze die bij mij past?

Het Inzicht & Inspiratie profiel spiegelt jouw unieke natuurlijke potentieel. Het geeft je inzicht in wie jij in essentie bent en helpt je om bewust te worden van je kwaliteiten en talenten. Jezelf te zien als grootste inspiratiebron. Een bron van creatief vermogen.

Op basis van het profiel krijg je een verdiepend persoonlijk coachgesprek. In het gesprek ga je naar binnen. Naar je eigen essentie. Wat zijn je talenten en kwaliteiten, waar gaat jouw ontwikkeling nu over, wat zijn je belemmerende en stimulerende patronen? Je wordt je bewust van je eigen kracht en bent in staat om jezelf te inspireren van hieruit te leven en te werken.

Het Inzicht & Inspiratieprofiel wordt ingezet tijdens de coaching. Het ondersteunt in bewustwording, keuzes maken en stappen zetten.

Contact en investering

Het Inzicht & Inspiratieprofiel en bijbehorend verdiepinsggesprek zijn onderdeel van de coaching. Je kunt het profiel met bijbehorend gesprek ook los afnemen. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Zakelijk tarief: € 100 excl. 21% BTW  voor het profiel, €225 excl. BTW voor het verdiepingsgesprek
Tarief voor particulieren en ondernemers: € 100 incl. 21% BTW  voor het profiel, €125 incl. BTW voor het verdiepingsgesprek

“Ga op zoek naar wat er diep in je besloten ligt en ga van daaruit groeien”

Pin It on Pinterest

Share This