06-23028364 anouk@amennema.nl

Advies

Vind je het ook jammer dat mensen vaak kiezen voor het gemiddelde? Of zich neerleggen bij “hoe de dingen gaan”? Het kan zoveel beter. Wil je onderzoeken welk potentieel aanwezig is, hoe je effectiever met je klantvraagstukken om kunt gaan, hoe je vanuit je rol als manager je team zo aan kunt sturen dat je een plezierige samenwerking bereikt met betere resultaten?

Ik help je graag om als manager en als organisatie te groeien. Ik ben een coach. Een sparringpartner. Een onafhankelijk adviseur. Een motivator. Ik verken samen met jou de vraagstukken die je hebt en geef support waar je dat nodig hebt.

In mijn aanpak maak ik zoveel mogelijk gebruik van ervaringsgericht leren. Experimenteren met nieuw gedrag en een succesvolle ervaring opdoen is een essentieel onderdeel van een leerproces. Ik kijk naar wat er zich voordoet in het hier & nu en maak de koppeling met de dagelijkse praktijk. Mijn diensten zijn twee richtingsverkeer. Ik bied jou mijn expertise, maar leer ook graag van jou. Zo werken we aan duurzaam succes, samen!

“Vertel me en ik vergeet, toon me en ik onthoud, laat me het doen en ik weet het.”

Confucius

Pin It on Pinterest

Share This