06-23028364 anouk@amennema.nl

Vorige week werd ik geraakt door een filmpje, de Som Sabadell flashmob. Het is de energie in het filmpje dat mij raakt: doe waar jij blij van word en waar jij goed in bent, maakt contact en er ontstaat iets moois. Na het eerste contactmoment ontstaat er op het plein een beweging en energie die aanstekelijk werkt. Het geroezemoes verstomt en iedereen heeft plezier, jong en oud, mannen en vrouwen, muzikanten, zangers en luisteraars.

Het filmpje raakt precies waar mijn motto over gaat ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’. Wanneer jij jouw eigen natuurlijke kracht verbind met die van anderen, ontstaat er een ongekende energie en vergroot je de impact die je met elkaar wilt maken. Mijn kracht en plezier zit in helpen verbinden en het potentieel zichtbaar maken, zodat mensen en hun team in hun kracht komen. Dat doe ik samen met anderen, omdat wij samen meer zijn dan alleen. Ik geloof dat als je leeft en werkt vanuit je eigen kracht, er vanuit de verbinding vanzelfsprekend een ontroerend goed team ontstaat.

Bij het woord ontroerend goed moest ik terugdenken aan mijn proefwerken Handelswetenschappen op de middelbare school. Keer op keer schreef ik ‘ontroerend goed’ in plaats van ‘onroerend goed’. Ondanks de rode strepen van de lerares bleef ik het op mijn eigen wijze schrijven en ik weet nu waarom, ik word blijer van ontroerend goed dan onroerend goed.

Delen via:

Pin It on Pinterest

Share This